A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma-Direktorat za građevinarstvo, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/18), objavljuje:

JAVNI POZIV

za konsultacije nevladinim organizacijama i zainteresovanoj javnosti povodom pripreme nacrta Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2021. godini u oblasti zaštite lica sa invaliditetom. Nakon konstituisanja 42. Vlade Crne Gore i donošenja Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave (Službeni list CG, br. 118/20, 121/20, 1/21 i 2/21), shodno utvrđenim organima državne uprave i upravnim oblastima za koje su isti osnovani neophodno je ponovo sprovesti proces programiranja u skladu sa Zakonom o NVO.

Pozivaju se nevladine organizacije i zainteresovana javnost da komentare, inicijative i prijedloge za unapređenje Sektorske analize pošalju elektronski na mejl: jelena.raicevic@mepg.gov.me.   

Tekst nacrta Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2021. godini, možete preuzeti OVDJE.

Predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na prijedlog sektorske analize poslati isključivo na mejl adresu: jelena.raicevic@mepg.gov.me,  najkasnije do 10. marta 2021. godine.

Konsultacije će trajati 15 dana, od 24.02. – 10.03.2021. godine .

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Nema podataka za prikaz
     

 

© eUprava Crne Gore