A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

 

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CrneGore", br. 041/18), a u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama ("Službeni list Crne Gore", br. 039/11, 037/17) Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta objavljuje

 

 Javni poziv



Zainteresovanoj javnosti za konsultacije u cilju utvrđivanja predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2021. godini u oblasti društvene brige o mladima za  2021. godinu.

Predstavnici zaineteresovane javnosti svoje predloge, sugestije i komentare na Nacrt sektorske analize za oblast društvene brige o mladima mogu dostaviti Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta na e-mail:  kabinet@mpnks.gov.me ili u pisanom obliku na adresu: ul. Vaka Đurovića b.b. 81000  Podgorica,  najkasnije do četvrtka, 13. maja 2021. godine.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Sektroska analiza  Nacrt28.04.2021
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore