A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18),

 

MINISTARSTVO EKONOMSKOG RAZVOJA

 

daje na javnu raspravu

 

NACRT ZAKONA O REGISTRU NAMETA

 

upućuje

 

JAVNI POZIV

 

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o Registru nameta, koji je pripremilo Ministarstvo ekonomskog razvoja.

 

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

 

Nacrt zakona o Registru nameta će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva ekonomskog razvoja i portalu e-uprave.

 

Takođe, ovim putem vas obavještavamo i da će se okrugli sto povodom Nacrta zakona o registru, održati u srijedu, 07. jula sa početkom u 10 časova, u velikoj sali u staroj zgradi Vlade. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je potvrda prisustva putem mail-a gordana.stanisic@mek.gov.me.

 

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona o Registru nameta mogu dostaviti Ministarstvu ekonomskog razvoja  u pisanoj formi na adresu: Rimski trg 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: gordana.stanisic@mek.gov.me, na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt zakona.

 

Ministarstvo ekonomskog razvoja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

 

U prilogu možete preuzeti:

-       Program javne rasprave

-       Nacrt zakona o nametima

-       RIA

-       Obrazac 4 

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Izvještaj sa Javne rasprave  Izvještaj10.09.2021
OBRAZAC 4  Ostalo02.07.2021
PROGRAM JAVNE RASPRAVE  Ostalo02.07.2021
RIA OBRAZAC  Ostalo02.07.2021
Zakon o Registru nameta  Ostalo02.07.2021
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore