A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

Na osnovu čl. 14 i 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo ekonomije upućuje

 

 

JAVNI POZIV 

 

organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima, (zainteresovana javnost) da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos unapređenju kvaliteta teksta Nacrta Industrijske politike Crne Gore 2019-2023. godine.

 

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola.

 

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu ekonomije, Direktoratu za industriju i transformaciju, pisanim putem na arhivu Ministarstva ekonomije radnim danima od 08-13h ili poštom na adresu Rimski trg 46, Podgorica ili elektronski na e-mail: natasa.batricevic@mek.gov.me, na Obrascu 4: „Primjedbe, predlozi i sugestije“, koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija.

 

Rok za dostavljanje primjedbi, predloga i sugestija je 20 dana od dana objavljivanja ovog poziva.

 

Okrugli sto u okviru javne rasprave o predmetnom dokumentu će se održati u Podgorici 04. juna 2019. godine sa početkom u 9.30 časova u Privrednoj komori Crne Gore, Novaka Miloševa 29/II.

 

Program javne rasprave dat je na Obrascu 3 propisanom Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija.

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva ekonomije:  www.mek.gov.me i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici ministarstva i portalu e-uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Nacrt Industrijske politike Crne Gore 2019-2023  Nacrt17.05.2019
Obrazac 3  Ostalo17.05.2019
Obrazac 4  Ostalo17.05.2019
     

 

© eUprava Crne Gore