A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

 Javni poziv
 
za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027
 
U skladu sa čl. 10 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (Sl. list CG, br. 41/2018 od 28.6.2018), Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore upućuje poziv svim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima/kama, kao i drugim zainteresovanim stranama da uzmu učešća u Javnoj raspravi o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027.
 
Nacrt Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027 će biti na javnoj raspravi 20 dana od dana objavljivanja na web stranici Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore i portalu e-uprava.
 
Prijedlozi, primjedbe i sugestije na Nacrt Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2027-2027 se mogu dostaviti:
 
na adresu Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore – Sektor za strateško planiranje i koordinaciju politika Vlade, na adresi Bulevar revolucije 15, 81000 Podgorica u zatvorenoj koverti sa naznakom „Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027“ i naznakom adrese na koju će se uputiti odgovor u odnosu na dostavljene prijedloge/primjedbe/sugestije ili
putem e-maila na adresu: a.boskovic@gsv.gov.me 
 
Napomena: Primjedbe, prijedlozi i sugestije na tekst Nacrta Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027 dostavljaju se na obrascu koji sadrži: ime i prezime fizičkog lica, odnosno naziv organa, organizacije ili udruženja koji dostavlja primjedbe, predloge i sugestije; kontakt detalje fizičkog, odnosno pravnog lica; naziv institucije kojoj se dostavljaju primjedbe, prijedlozi i sugestije; naziv "PRIMJEDBE, PRIJEDLOZI I SUGESTIJE"; naziv nacrta dokumenta na koji se odnose primjedbe, prijedlozi i sugestije; tekst primjedbi, prijedloga i sugestija koji se dostavljaju i njihovo obrazloženje, kao i mjesto za potpis podnosioca primjedbi, prijedloga i sugestija.
 
INFORMACIJE O SPROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE SE MOGU ZATRAŽITI PUTEM SLEDEĆEG KONTAKTA:
 
Aleksandra Bošković, samostalna savjetnica I za pravna pitanja, Odsjek za razvoj sistema strateškog planiranja, Sektor za strateško planiranje i koordinaciju politika Vlade, Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore
Mail adresa: a.boskovic@gsv.gov.me
Telefon: 020 481 361
 
PROGRAM JAVNE RASPRAVE O
 
NACRTU SREDNJOROČNOG PROGRAMA RADA VLADE 2024-2027
 
i. Javnu raspravu o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade 2024-2027 će sprovesti Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore.
 
ii. Javna rasprava o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade 2024-2027 počinje objavljivanjem javnog poziva za učešće u raspravi, teksta Nacrta Srednjoročnog programa rada Vlade 2024-2027 sa obrazloženjem i Programom javne rasprave na internet stranici Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore i portalu e-uprave.
 
iii. Prijedlozi, sugestije i komentari na Nacrt Srednjoročnog programa rada Vlade 2024-2027 mogu se dostaviti na adresu Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore – Sektor za strateško planiranje i koordinaciju politika Vlade, na adresi Bulevar revolucije 15, 81000 Podgorica ili putem e-mail adrese: a.boskovic@gsv.gov.me
 
iv. Javna rasprava o Nacrtu Srednjoročnog programa rada Vlade 2024-2027 trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore i portalu e-uprave.
 
v. Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore će razmotriti prijedloge, sugestije i komentare učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će biti objavljen na internet stranici Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore i portalu e-uprave u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Nacrt Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2024-2027  Nacrt19.02.2024
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore