A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

 

Na osnovu člana 12 Uredbe o o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (Službeni list Crne Gore, broj 41/18) Ministarstvo javne uprave objavljuje

 

Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti

u početnoj fazi pripreme

Programa saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija

za period 2021-2023. godine

 

Pozivaju se organi, organizacije, udruženja i pojedinci da daju inicijative, predloge i sugestije za pripremu Programa saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija za period 2021- 2023. godine (u daljem tekstu: Program).

U konsultativnom procesu mogu se predložiti prioriteti i istaći teme od značaja za dalji razvoj NVO sektora u Crnoj Gori, koje mogu biti obuhvaćene Programom.

Cilj konsulatcija je dobijanje povratnih informacija od zainteresovane javnosti o izazovima sa kojima se NVO sektor suočava u svom djelovanju i u odnosu sa organima državne uprave, kao i davanje doprinosa definisanju budućih pravaca za unapređenje postojećeg pravnog institucionalnog i finansijskog okvira za djelovanje nevladinih organizacija.

Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja je Marija Janković, samostalna savjetnica I.

Poziv za konsultacije je otvoren do 15. maja 2020. godine.

Inicijative, predlozi i sugestije mogu se dostaviti putem Portala eUprave ili na e-mail adresu marija.jankovic@mju.gov.me.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Izvještaj sa konsultovanja  Izvještaj25.05.2020
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore