A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

Ministarstvo održivog razvoja i turizma pokreće postupak izrade IV Nacionalnog izvještaja o sprovođenju Konvencije o dostupnosti informacija, učešću javnosti u donošenju odluka i pravu na pravnu zaštitu u pitanjima životne sredine (Arhuske konvencije), u skladu sa obavezama koje Crna Gora ima kao članica Konvencije.

Izvještaj će obuhvatiti podatke o implementaciji Arhuske konvencije u Crnoj Gori za period od 2017.godine do 2020.godine. U tekstu niže nalazi se format Izvještaja na crnogorskom i engleskom jeziku.

U cilju izrade što kvalitetnijeg Izvještaja, a polazeći od potrebe da se obezbijedi što veći stepen transparentnosti i omogući prethodno učešće zainteresovane javnosti u početnoj fazi pripreme Izvještaja, Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje poziv za učešće u konsultacijama organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima, u cilju dostavljanja predloga za koje smatraju da je potrebno unijeti u Izvještaj.

Javne konsultacije će trajati od 22.06.2020 do 7.07.2020.godine.

Inicijative, predloge, sugestije i komentare možete slati e-mail-om na adresu maja.raicevic@mrt.gov.me ili na portal e-uprave ili poštom na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske brigade 19, 81000 Podgorica (sa naznakom “Javne konsultacije – izrada IV Nacionalnog izvještaja o sprovođenju Arhuske konvencije u Crnoj Gori“).

Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja je Maja Raičević, tel: 020 446 -240.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Format Izvještaja na crnogorskom jeziku Format Izvještaja na crnogorskom jeziku Ostalo22.06.2020
Format Izvještaja na engleskom jeziku Format Izvještaja na engleskom jeziku Ostalo22.06.2020
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore