A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

Javna rasprava o Nacrtu Detaljnog urbanističkog plana "Drač - putnički terminal" u Glavnom gradu Podgorica, održaće se u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u periodu od 05.11. do 25.11.2020.godine.

 Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19, Podgorica, zaključno sa 25.11.2020.godine.

Imajući u vidu složenu epidemiološku situaciju uzrokovanu pandemijom virusa COVID 19 i rizik koji nosi okupljanje u zatvorenom prostoru, Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava zainteresovanu javnost da javnu prezentaciju o Nacrtu Detaljnog urbanističkog plana "Drač - putnički terminal"  nije moguće održati.

Nacrt planskog dokumenta dostupan je na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma: https://mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava

Prilog:
DUP Drac - putnicki terminal - NACRT 2020.zip
DUP Drač - putnički terminal PREZENTACIJA.pdf

 

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Javna rasprava o Nacrtu Detaljnog urbanističkog plana "Drač - putnički terminal" u Glavnom gradu Podgorica Javna rasprava o Nacrtu Detaljnog urbanističkog plana "Drač - putnički terminal" u Glavnom gradu PodgoricaNacrt04.11.2020
DUP Drač - putnički terminal PREZENTACIJA DUP Drač - putnički terminal PREZENTACIJAOstalo04.11.2020
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore