A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

 

Na osnovu člana 12 i 13 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore”, br. 41/18), Ministarstvo javne uprave upućuje,

 

Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom pripreme predloga zakona o izmjenama i dopunama zakona o državnim službenicima i namještenicima

 

Ministarstvo javne uprave poziva organe, organizacije, udruženja i pojedince zainteresovane da se uključe u postupak pripreme Predloga zakona о izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, na način da dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu javne uprave na adresu Rimski trg broj 45, 81000 Podgorica, putem pošte i na e-mail adresu: alen.franca@mju.gov.me.

Izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima planirano je unapređenje postupka zapošljavanja, ocjenjivanja i usavršavanja, kao i drugih instituta koji su od uticaja za profesionalizaciju državne uprave.

Lica zadužena za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti; Tanja Aleksić, kontakt podaci 020 482 259 i Neđeljko Vuk, kontakt podaci 020 482 259.

Predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva, u elektronskom obliku na alen.franca@mju.gov.me, i u pisanom obliku putem pošte na adresu: Rimski trg br.45, 81000 Podgorica.

Sa napomenom: Učešće u javnim konsultacijama u pripremi Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Lica zadužena za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti dužna su da sve inicijative, predloge, sugestije i komentare ažurno evidentiraju i nakon završenog konsultovanja sačine izvještaj koji sadrži pregled učesnika konsultovanja i pregled dobijenih inicijativa, predloga, sugestija i komentara.

Izvještaj Ministarstvo objavljuje na svojoj internet stranici i dostavlja ga učesnicima konsultovanja, u roku od sedam dana od dana isteka roka za dostavljanje inicijativa, predloga i komentara.

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Izvještaj sa konsultovanja  Izvještaj11.11.2022
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore