A A A Boje <$ResourceVariable.Alt_contrastWhite$> <$ResourceVariable.Alt_contrastBlack$>

Pretplata
Notifikacije

 

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18),

 

MINISTARSTVO FINANSIJA

 daje na javnu raspravu 

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o sanaciji kreditnih institucija 

upućuje 

JAVNI POZIV

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, koji je pripremila Centralna banka Crne Gore.

Javna rasprava će trajati 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva (11.01– 13.02.2023).

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sanaciji kreditnih institucija će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona izmjenama i dopunama Zakona o sanaciji kreditnih institucija mogu dostaviti Ministarstvu finansija u pisanoj formi na adresu: Stanka Dragojevića, broj 2, 81000 Podgorica ili na e-mail: mirza.cirlija@mif.gov.me, na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona.

Ministarstvo finansija će, u saradnji sa Centralnom bankom Crne Gore, razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


 

 

   
Naziv
Opis
Tip dokumenta
Datum
Program javne rasprave  Ostalo11.01.2023
Nacrt Zakona  Nacrt11.01.2023
RIA obrazac  Ostalo11.01.2023
     

Pošaljite komentar

     
Nema komentara
     
v
 
Pretraži
Poništi pretragu

 

© eUprava Crne Gore